TOP termékek

Chicco Alma-Banán ízű fluormentes fogkrém Xilittel 50 ml 6+

Chicco Alma-Banán ízű fluormentes fogkrém Xilittel 50 ml 6+
Chicco Alma-Banán ízű fluormentes fogkrém Xilittel 50 ml 6+

A 6 hónapos életkornak megfelelő első gyümölcsízekre ízesített alma-banán ízű fogkrém. Fluor mentes és nem tartalmaz konzerválószert. Xilit tartalma révén hozzájárul a fogromlás megelőzéséhez.

fluormentes
tartósítószer-mentes
gyümölcs ízesítésű
természetes édesítőszerrel készült
Kiszerelés: 50 ml

Xilitet tartalmaz. A Xilit (xylitol) egy természetes édesítőszer, mely számos növényben előfordul, nyírfacukorként is ismert. 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a cukorrépából nyert cukor.

A Xilit fogászati előnyei:

csökkenti a fogszuvasodás kialakulását, a szájban lévő baktériumállomány összetételének megváltoztatása által
csökkenti a foglepedék kialakulását
növeli a nyál folyékonyságát, elősegítve ezzel a sérült fogzománc javítását
12 hónapos kor felett már kipróbálhatja az Eper ízű fogkrémet. Mivel a két fogkrém csak az ízesítésében tér el, ezért a gyermek egy éves kor felett is használhatja továbbra is az alma-banán ízű fogkrémet is, két éves korig vagy tovább.

Hogyan szoktassuk rá a csecsemőt a fogmosásra?: 6-8 hónapos kortól már lekezdheti a fogmosásra szoktatást, eleinte napi egyszer. Fürdetés előtt vagy reggel az első etetés utáni kellemes percek például megfelelő időpont lehet. Fektesse le a babát vagy vegye ölbe. nyomjon egy pici mennyiséget a fogkefére. masszírozó mozdulatokkal végezze a fogígy és az első fogak tisztítását. A baba számára a fogíny masszírozása kellemes érzés is lehet, mivel a fogzási időszakban van. Ha a baba elfordítja a fejét, becsukja a száját, akkor hagyja abba a fogmosást, várjon, míg a baba újra kinytja a száját. Közben beszéljen hozzá, meséljen, stb. Ne eröltesse a fogmosást. Valószínűleg többször abba kell hagyni, majd folytatni, mivel a baba közben izeg-mozog, elfordítja a fejét, stb., de az egész prodecúra ne legyen több 3 percnél. Ha a gyermek 1-1,5 éves lesz, szoktassa rá a napi kétszeri vagy háromszori fogmosásra, reggel és este, és lehetőleg ebéd után is. Ön is mosson fogat sokszor a gyermeke jelenlétében és mondja el, mit csinál és örüljenek együtt a tiszta fogaknak. A gyermek utánozva tanulja meg a fogmosást is.

Termékjellemzők
ÖSSZETÉTEL / INGREDIENTS INCI NAME UE(USA): Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua (Water), Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma (Flavour), Sucralose

Anyagösszetétel: Csomagolás: tubus: PE/AL, kupak: PP

Szabvány: 1223/2009/EC

Kiszerelés: 1 db

Méret: 5x4x14 cm

Súly: 0.05 kg

Csomagolási méret: 13,200 x 10,500 x 15 cm

Csomagolási súly: 0.09 kg

Származási hely: Olaszország

Biztonság
A fogkrém lenyelhető, a gyermek egészségére nem jelent veszélyt.

1 490 Ft
Adatok
Cikkszám
136235