TOP termékek

CHIPOLINO JAZZ TRICIKLI KUPOLÁVAL - ALOE

CHIPOLINO JAZZ TRICIKLI KUPOLÁVAL - ALOE
CHIPOLINO JAZZ TRICIKLI KUPOLÁVAL - ALOE

Komfortos tricikli már 1,5 éves kortól.

A Chipolino márkáról: az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán szerte Európában. Több évtizede dolgoznak azon, hogy minőségi, stílusos, változatos termékek kerüljenek az üzletek polcaira. A gyártó termékeit folyamatosan fejleszti, melyeket független laboratóriumokban tesztel. Csak minőségi alapanyagokkal dolgoznak figyelve az aktuális trendeket. Minőséget nyújtanak megfizethető áron.

JELLEMZŐK:

Szuper járgány a kisebbeknek, már 1,5 éves kortól egészen 25 kg-os testsúlyig használható.
Első időkben a szülő tudja az erre kialakított tolókormánnyalirányítani miközben a pici nézelődhet, majd amikor már nagyobb saját maga is hajthatja.
Ülése 360°-ban forgatható, így menetiránynak háttal is utazhatnak a kisebbek.
A gyermek számára kényelmes lábtartóvalszerelték fel, így ha nem ő hajtja a triciklit, a lába biztonságosan pihenhet. Ez a lábtartó fel is hajtható, vagy leszerelhető ha már nincs szükségetek rá.
A gyermeket védi a puha, körbeölelő karfa, amely meggátolja a baba kiesését.
A nagyméretű, oldalsó fejvédőmegakadályozza, hogy a gyermek oldalra kibillenjen.
Kupolávalszerelték fel, hogy a napsütés se legyen akadály a játékban. Ez állítható méretű és le is vehető, akár nélküle is használhatjátok. Tetején egy betekintő nyíláson keresztül figyelhetjük az apróságot.
Hátsó kerekei felett egy műanyag tárolókosárvan a játékoknak, továbbá a tolókaron egy levehető táska a fontos holmiknak, hogy mindig kéznél legyenek.

100%-ban megbízhatóanyagok felhasználásával készült, minőségi járgány.

31 990 Ft
Adatok
Cikkszám
134969