TOP termékek

Kölcsönzés

Babamérleg kölcsönzés:
2000 Ft/hó bérlés

5000 Ft kaució

BELLELLI MR FOX STANDARD B-FIX BICIKLIÜLÉS 22KG-IG - SILVER

BELLELLI MR FOX STANDARD B-FIX BICIKLIÜLÉS 22KG-IG - SILVER
BELLELLI MR FOX STANDARD B-FIX BICIKLIÜLÉS 22KG-IG - SILVER
Bellelli Mr Fox Standard B-Fix bicikliülés 22kg-igPrémium minőségű, törésteszttel rendelkező gyerek bicikliülés, mely az olasz Bellelli márka terméke, és megfelel az EN 14344 európai szabványnak.

RÉSZLETEK
Bellelli Mr Fox Standard B-Fix bicikliülés 22kg-igA Bellelli Mr Fox Standard B-Fix az EN 14344 európai szabványnak megfelelő hátsó, a kerékpár vázára rögzíthető bicikliülés.

- maximális szállítható súly: 22 kg

- kizárólag minősített, nem mérgező műanyag felhasználásával készült, mely könnyű, ellenáll az időjárásnak és könnyen tisztítható

- ülőpárnája levehető, mosható.

- néhány másodperc alatt átrakható az egyik kerékpárról a másikra. Csak egy kéz szükséges a le- és felszereléshez.

- gyerekbiztos, szülő-barát biztonsági csattal szerelték fel. Két mélység-beállítással rendelkezik, egy kézzel ki- és becsatolható.

- a lábtartó magassága 4 pozícióban állítható.

- a 3 pontos biztonsági öv magassága és mélysége is állítható.

- ergonómikus háttámlájának magassága állítható, így tökéletesen illeszkedik a gyermek méreteihez. Valamint a fejrésznél beépített sisakrés található a még kényelmesebb utazásért.

- magas karfája biztonságos és kényelmes a gyermeknek.

- a gyermek lába tökéletesen védve van oldalról és hátulról is, hogy semmilyen módon ne tudjon a bicikli küllőjéhez érni.- 26/28" méretű kerékpárokhoz használható.

- E-bike kompatibilis (185 mm-ig).A B-Fix szabadalmaztatott rögzítőeszköz, amely rögzíti a bicikliülést a kormány alatt vagy a kerékpár vázán a nyereg alatt. Kompatibilis a meglévő Bellelli RELAX, STANDARD és CLEVER rendszerekkel. Kompatibilis a klasszikus, valamint a legmodernebb vázakkal egyaránt.Bicikliváz méretek:

Átmérő: ø 28-45 mm

Hossz: 38-60 mmA termék színe és mintája az első fotón látható, a további képek illusztrációk a termék tulajdonságairól!
19 990 Ft
Adatok
Cikkszám
731630