TOP termékek

Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint

Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint
Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint
Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint
Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint
Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint
Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint
Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint
Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint
ÚJ
Zokky Ozz multifunkciós babakocsi 2in1 - Mint

Zokky OZZ 2 az 1-ben multifunkcionális babakocsi. Lehetőség van egy 3 az 1-ben szett készítésére autósüléssel.

Amikor először összeállítjuk a baba első felszerelését az életben, gyakran nem tudjuk pontosan, mire lesz szükségünk. Azonban egy dolog biztos: nem hiányozhat belőle a multifunkcionális babakocsi, de hogyan válaszunk jó babakocsit? Erre a kérdésre választ ad az új Zokky, egy gyermekkocsikat gyártó cég, amely bemutatja legújabb modelljét, az OZZ-t - egy babakocsit, amely kényelmet, funkcionalitást, modern stílust és legfontosabb jellemzőként biztonságot kínál. A szett részeként található egy kompakt mozeskosár, teljes méretű belső térrel és puha párnázott matraccal. A szett másik eleme a sportrész, amelyet könnyedén elhelyezhetsz szemben a szülővel vagy a menet irányban. A sportrész egyik jellegzetes tulajdonsága a háttámla hossza, amely 52 cm, ami biztosítja, hogy hosszú ideig használható legyen, egészen 22 kg-os súlyig. Egy másik fontos szempont a lehetőség, hogy csatlakoztatható legyen az autósülés - a babakocsi vázszerkezetére szerelhető adapterek segítségével szinte bármilyen 0-13 kg-os autósülést könnyedén felszerelhetsz.



A kényelmes mózeskosár teljes körű szellőzéssel

Az OZZ babakocsi teljes méretű és rendkívül elegáns mózeskosara puha, párnázott matraccal van felszerelve, amely hosszú ideig biztosítja a kisbaba nyugodt alvását. A mózeskosár fejpárnájába beépített speciális szellőző háló együttműködik a napellenzőben elhelyezett szellőző panelel, biztosítva a friss levegő állandó cirkulációját a babakocsi belsejébe. Ez a kiterjedt szellőző rendszer különösen hasznos a nyári séták során, amikor a külső hőmérséklet rendkívül magas. A mózeskosarat a babakocsi vázszerkezetére speciálisan mellékelt adapterek segítségével rögzíthetjük, amelyek optimális magasságot biztosítanak, így könnyebbé téve a kisbaba elérését.



Nagyon egyszerű a sportrész menetiránynak megfelelő és ellentétes felszerelése

Az OZZ babakocsi sport ülésének praktikus funkciója lehetővé teszi, hogy könnyedén változtasson a menetirányon, amikor már nincs szükség a mózeskosára, de szeretné teljes mértékben ellenőrizni a babáját. Az ülést előre állíthatja maga elé, majd később, amikor a kicsi kíváncsi lesz a körülötte lévő világra, egyszerűen át tudja helyezni a babakocsi vázszerkezetére úgy, hogy előre nézzen. Az OZZ babakocsi sportrésze megfelel az új európai szabványnak, így az ülés akár 22 kg-os súlyig használható, ami körülbelül 3-4 évnek felel meg. Ezért az ülés háttámlája rendkívül hosszú, 52 cm-es. Ez jó hír a szülők számára, akik tudják, hogy a babakocsit lehetőleg minél hosszabb ideig szeretnék használni.



A tökéletes védelem garantált, függetlenül attól, hogy a kisbabád tavasszal születik-e, vagy egy hideg téli időben. A babakocsit úgy terveztük, hogy minden időjárási viszony között kényelmesen használható legyen. A lábtakaró, amely mind a mózeskosárhoz, mind a sportrészhez tartozik, melegen tartja a babát, amikor kint nem kedvező az időjárás. A csomag részeként esővédő fólia is található, ami védelmet nyújt egy esős sétához. Nyári séták alkalmával a szúnyogháló biztosítja a tökéletes védelmet a legkisebb rovarok ellen. Emellett UV50+ szűrők védik a babát a káros napsugaraktól, és speciális szellőző roló is található a mózeskosár napellenzőjében, amit ki lehet húzni a babák szemének védelmére a forró napfény ellen.



multifunkcionális babakocsi részletes leírása:

Születéstől 22 kg-ig használható, hosszú távú megoldást kínálva.
Kényelmes mózeskosár puha steppelt matraccal.
Szellőzőpanel a mózeskosár napellenzőjében és fejpárnájában, hogy biztosítsa a friss levegő áramlását.
Kihúzható napernyő rovarhálóval a teljes napvédelem érdekében.
Sportrész előre és hátra szerelhető, az igényeknek megfelelően.
Magas háttámla (52 cm) a sétáló ülésben, optimális kényelemért.
5 pontos biztonsági öv és puha betét a biztonságosabb utazás érdekében.
Kicsúszás gátló kar a plusz biztonságért.
Állítható háttámla és lábtartó több pozícióban, a gyermek igényeihez igazítva.
Kihúzható napernyő megfigyelőablakkal.
Alumínium váz, állítható, öko-bőrrel bevont tolókar a szülő számára.
Tágas, cipzáras bevásárlókosár.
Elöl kerekeket forgatható, blokkolható funkcióval.
Két hátsó keréken központi fék.
Nagy, gumiabroncsokkal felszerelt kerekek.
Összecsukott méretek: hossz 75 cm x magasság 29 cm x szélesség 60 cm.
Sportrész ülés háttámla mérete: szélesség 28 cm x magasság 52 cm.
Mózeskosár méretei: hossz 80 cm x magasság 34 cm x szélesség 20 cm.
Első kerekek mérete: 20 cm, hátsó kerekek mérete: 29 cm.
Tolókar magassága a talajtól: 75 - 100 cm.
Súly: Mózeskosárral 13 kg, Sportrészel 12,7 kg.

134 990 Ft
Adatok
Cikkszám
855506