TOP termékek

 

Kölcsönzés

Babamérleg kölcsönzés:
2000 Ft/hó bérlés

5000 Ft kaució

Sportbabakocsi kölcsönzés:
Espiro Magic sportbabakocsi #Türkiz

2000 Ft/nap bérlés

Lorelli Corsica isofix autósülés 0-36kg - Black 2020

Lorelli Corsica isofix autósülés 0-36kg - Black 2020
Lorelli Corsica isofix autósülés 0-36kg - Black 2020
Lorelli Corsica isofix autósülés 0-36kgA Lorelli Corsica prémium kategóriás isofix-es biztonsági autósülése 0-36 kg-ig használható, újszülött kortól 12 éves korig.A Lorelli márkáról: kiválóan személyre szabható, széles színválasztékkal rendelkező pénztárcabarát termékeket kínál, amiket legtöbb vásárlónk előszeretettel választ.
Kinek ajánljuk?

Akinek már bevált a Lorelli márka és szeretné a prémium kivitelezés előnyeit is élvezni. Az isofix gyerekkel együtt növő ülésnek köszönhetően a gyermek élvezni fogja az utazást sok éven keresztül.Jellemzői:

Megfelel az ECE R44/04 európai szabványnak. 5 pontos biztonsági övvel, 3 pontban állítható övmagassággal rendelkezik.

A Corsica autósülés Isofix rendszerének köszönhetően egyszerűen behelyezhető az autóba, melyhez egy pár védő dugót is adunk.

Az ülést kiemelkedő oldalvédelemmel látták el, így a gyermek teljes biztonságban utazhat.


Ülőfelülete, puha, párnázott anyagú, kivehető szűkítőbetéttel is ellátták.

A biztonsági övek speciális csúszásgátló puha betétekkel vannak ellátva, így nem mozdul el utazáskor sem.

12 pozícióba állítható fejtámlája puhán párnázott a maximális kényelem és biztonság érdekében.Az ülés 3 pozícióba dönthető, akár menetközben is, így különleges ebben a súlykategóriában!Huzata levehető és mosható.Tartozékok:

- isofix konzolhoz 1 pár védődugó

- szűkítőbetétBekötése:

A Lorelli Corsica autósülés 3 súlycsoportot fed le, 0-36 kg-ig használható. 0-13 kg-ig menetiránynak háttal isofix-szel vagy az autó 3 pontos biztonsági övével köthető be az ülés. A baba az ülés 5 pontos biztonsági övével van bekötve.
9-18 kg, menetiránnyal megegyező irányba isofix-szel vagy az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető az ülés az autóba. A gyermek az ülés 5 pontos biztonsági övével van bekötve.
18-36 kg menetiránnyal megegyező irányba isofix-szel vagy az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető az ülés az autóba. A gyermek az autó 3 pontos biztonsági övével van bekötve.


Súlya: 12,15 kg

Mérete: 48x59x61 cm
69 900 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
962558